Satt igår och tänkte på hur mycket jag verkligen vill flytta till Kaliforninen i början av nästa år och jag kan lova er att jag inte blev mindre taggad efter att ha sett Jay Alvarrez nya film om hans California dreamin’ life. Ni måste titta, den kommer få er att vilja boka en one way ticket till Kalifornien och bli kära en kille som surfar.

Jag älskar verkligen videos som dessa, de gör mig så inspirerad till så mycket. HÄR hittar ni hans gamla video som är precis lika härlig den. Där får ni även en väldigt rättvis bild av hur det är att hoppa fallskärm. Verkligen den mest fantastiska och obeskrivliga känslan i hela världen. Kommer ni ihåg att jag gjorde det för ett år sedan också på Hawaii?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna