Kom på mig själv med att jag helt glömt att promota ett av mina favoritavsnitt i min och Ellinors podcast vilket är avsnitt nummer 7. Efterfest med Kanye West där vi bl.a. pratar om en efterfest med Kanye West som det ligger så otroligt mycket ångest i att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ellinor berättar även om när hon blev uppdragen på scenen på en av Londons mest exklusiva klubbar pga hon låtsas vara lesbisk.

Ja ni hör ju själva, vi har så mycket att berätta för er och dela med oss av. Men in och lyssna själva. Vi har nu satt titlar/ namn på alla våra avsnitt också vilket gör det lättare för er att hitta vilket avsnitt ni gillar. Ni hittar Måndagspepp på Itunes, podcaster appen och HÄR.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna