Gjorde en riktig grön superjuice imorse som innehöll:
Lite selleri, 1/2 gurka, två äpplen, spenat, en två cm bit ingefära och en citron. 

DSC07126

Sen hade jag i 2 tsk av detta ekologiska spirulinapulvret ifrån Great Earth
Ha absolut INTE mer, snarare mindre om ni är känsliga, för det smakar inte så gott…

DSC07132

Voila! Perfekt att starta dagen med.

Jag ska börja pressa mer juicer och detoxdrinkar. Tror verkligen man behöver få i sig mer sådant. Och vill man inte göra superhälosamma drinkar så kan man ju alltid bara blanda några apelsiner och äpplen och få en god och vanlig färskpressad juice.

Har ni några bra recept kanske på goda och nyttiga juicer man kan göra själv?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna