I sommar när jag och Ellinor firar vår vänskaps ettårsdag tillsammans så vill vi åka någonstans men vet inte vart. Vi har varit lite inne på Kroatien, men jag tänker också att Marbella eller Zakynthos och Mamma Mia öarna i Grekland vore kul. Det vi är ute efter är fin miljö och natur liksom fina stränder med klarblått vatten och samtidigt en puls, ett uteliv och nattliv och god mat.

Recently Updated21

Om någon av er varit i Kroatien, Marbella eller Zakynthos. Kan ni inte snälla berätta lite om hur det är där för mig? Hur är människorna, maten, utelivet, stränderna? Vad finns det mer att göra och se? Finns det bra shopping? Mycket svenskar? Ni förstår.

Har ni annars något annat tips på vart vi borde åka? Vår båtluff i Grekland hade ju precis allt jag nämnde ovan som vi vill åt och vi vill ha något liknande igen fast ändå något helt annorlunda. Grekland i all ära dock, funderar på om jag ska åka dit en sväng i sommar igen också. Jag älskade det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna