aruba_rays

image

2335

Och där var en resa bokad till Arubaaaa (!!!!) Ni är nog lika chockade som jag tror jag för detta bestämdes igår och inte hur som helst utan jag har faktiskt blivit medbjuden av en super rar kille som jag inte känner men som jag träffade idag för första gången över en kaffe. “Hon är galen den där hannalicious tänker ni säkert nu” men jag känner lite, hur ska jag kunna tacka nej till en resa till Aruba med en trevlig kille? Kom igen?

And guess what? There’s more to come.. Min midsommarafton kommer spenderas med självaste Yoga Girl (!!!) Jaaaaa, det är sant!!!! Hon bor nämligen på Aruba, paradisön numero uno. Vänligen GOOGLA för det verkar så drömmigt som ni säkert även ser på bilderna.

Jag lovar att berätta mer men just nu ville jag bara svänga in och berätta detta samt be er om Aruba tips ifall någon av er varit där. Jag är lite sugen på att dyka med hajar men vad mer finns det att göra på den 4 mils långa (eller snarare korta) ön? Nu ska jag springa iväg på bio med min syster, har bjudit henne på det ikväll. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna