Processed with VSCOcam with c1 preset

Det finns två bra och centrala turistiga public beaches i Dubai som jag föll för lite extra och det är denna där man får jättefin utsikt över Burj Al Arab och sen är det JBR där man kan få bilder med kameler och alla höghus i bakgrunden. Tänkte bara tipsa er om dom då jag fått mycket frågor kring stränderna i Dubai. Det är bara att säga ”the public beach with the best view over Burj Al Arab” eller ”JBR beach” till taxichaufförerna.

// There’s two great public beaches in Dubai that I fell in love with a bit extra. It’s the one on the pictures where you can spot Burj Al Arab and get great photos of that and then there’s JBR with all the camels and high-rise buildings //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna