Att komma över någon man älskat. Hur gör man? Jag önskar att jag hade ett svar på den här frågan och att jag kunde få den där hjärtekrossade unga tjejen eller killen att förstå att han eller hon kommer kunna klistra ihop sitt hjärta igen. Så jag tänkte försöka. Jag har bloggat min lista på mina bästa tips förut men jag tänkte att jag kan göra det igen. Här är mina bästa tips (ifrån en tjejs perspektiv) hur man kommer över honom:

Radera honom!!!! Oavsett om ni slutade ert förhållande på ett relativt bra och vänskapligt sätt tror jag att det är viktigt att säga upp kontakten ett tag så att man lär sig att klara sig själv. Ta därför bort honom på alla tänkbara sociala medier där han kan dyka upp. Att ständigt bli påmind om honom kommer inte hjälpa dig att komma över honom.

Säg JA till allt du faktiskt vill göra. Ju mer saker som händer i ditt liv. Desto mindre tid för att tänka på honom. Gör mycket. Ha roligt.

It will be okay. Jag vet att det inte känns så just nu och att den enda personen du kan se dig själv tillsammans med är honom men vet du vad? Du kommer komma över det. Och du kommer lära dig att känna igen. Jag lovar. En dag är du också där. Men låt det ta sin tid.

Tänk “HIS FUCKING LOSS” för är inte du den bästa människan i hela världen? Jo! Och nu har ju han gått miste om dig!!! Så försök se till att du fortsätter vara du fast ännu bättre. Det är okej att gräva ner sig och vara ledsen men efter ett tag måste man börja försöka pussla ihop sitt hjärta igen. Och då han ska han fan få se vad han gått miste om. Jag menar, vem vill inte vara med dig? Du är världens härligaste ju!

Omge dig med människor som får dig att må bra och skratta. Behöver jag ens säga något mer? Att skratta, ha kul och vara med människor som får dig att må bra kommer få dig på andra tankar och det är precis vad du behöver.

Documents1

Res iväg! Jag vet att man brukar säga att fly problem inte hjälper men jag har erfarenheter om det motsatta. Att jag packade mina saker och drog är det bästa beslutet jag tagit. Inte bara pga det hjälpte mig jättemycket med att komma över honom utan också för att jag hade “The best time of my life” och faktiskt lärde mig svart på vitt att jag klarade mig utan honom och att jag kunde ha kul utan honom.

It wasn’t meant to be but if it is it will be. Att tänka att det har en mening med att det inte ska vara ni just nu, är bra. Och om det ska vara ni i framtiden så kommer det bli ni. Det kommer någon oförklarlig makt se till. Men få inga förhoppningar… För då kommer du bara bli besviken…

Du är inte ensam. Jag menar tänk vad många andra som också får sina hjärtan krossat just nu, i denna sekund. Och jag menar, se, vad många som faktiskt går vidare och kan hantera det. Då gör ju du också det. Kan dom, kan du.

Hoppas nu att ni fina fina människor där ute som fått hjärta krossat och blivit dumpade snart inser att de finns fler och att ni är värda han eller hon som ger allt och gör allt för dig och som bara vill vara med dig och behandlar dig som en stjärna. Cause stars is what all of you guys are. So shine bright och keep up the good work! Ni klarar det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna