Har tagit kort på alldeles för mycket mat de senaste dagarna som jag inte publicerat här på bloggen så tänkte ägna detta blogginlägg åt att visa vad för gott jag smaskat i mig den här veckan. Vi kan börja med havregrynsgröten jag gjorde imorse innan jag gav mig ut på en promenad. Den innehåller havregryn, krossade linfrön, en banan och lite kakao och sen toppade jag det med upptinade blåbär. Supergott!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sen har vi pappas guacamole som är helt fantastisk och som man kan experimentera en hel del med själv också. Den innehåller, 1 vitlök solo, 1/4 rödlök, 1 dl keso, 2 avocado, 4-5 körsbärstomater och 1 msk tomatpuré. Mixa sedan med en stavmixer och voila. Perfekt att snacksa på med lite tortilla chips innan middagen eller till en film.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Min favoritpasta all times som blev en stor favorit bland mina roomies i Australien b.la!! Kyckling alt haloumi, grädde, creme fraiche, vitlök, gul lök, soltorkade tomater och massvis med hackad spenat. Inte så mycket svårare än så faktiskt.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Här är en lunch ifrån John Chris i Stockholm som jag åt tillsammans med min och Ellinors favorit Herman!! Han är liksom våran allt i allo person som räddar oss och hjälper oss flera gånger om dagen känns det som. Både tekniker, fotograf och chaufför liksom. Bästa Herman. Gissa vilken portion som var min och vilken som var Hermans haha.. MVH, the sallad lover…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Sen har vi lite popcorn också ifrån när jag och Amanda (min syster) var på bio och såg Berättelsen om Askungen. Filmen verkar fantastisk mysig på trailern men jag tyckte den var alldeles för kort och så var det jättetråkigt att det var alldeles för mycket ”berättelse”.. Den får 3/5…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna