tumblr_lnb4qzFqTm1qd3bpyo1_1280

Tack så hemskt mycket för era fantastiska tips och idéer om vad jag borde göra på Aruba, vilka restauranger jag borde gå till, vilken beach som är finast att hänga på osv. Jag har så mycket som jag ska undersöka nu och titta vidare på tack vare er. Vad hade jag gjort utan er egentligen?? Ni är bäst!!

Tänkte därför att det kunde vara lite kul att dela med mig av lite Aruba planer som jag har hittills och som jag googlat runt lite på och sen får ni Aruba experter gärna komma in med lite kommentarer om det är något som ni tycker att jag missat eller något jag lika gärna kan skippa att göra ifall det inte är så spektakulärt. Nu har ju vi turen att få hänga med Yoga Girl en dag som kommer visa oss hennes guldkorn på ön eftersom att hon bor där och så men vi har ju en hel vecka att fylla med aktiviteter och god mat.

Documents

Snorkla is a must do in Aruba!! Jag har hört att vattnet ska vara helt klart och att det finns fin snorkeling. Skulle jättegärna vilja ta ett dyk certifikat men vet inte om jag vågar om bästa stället i världen att göra det på är Aruba så det får nog vänta till jag åker till Thailand eller Bali, om jag vågar mig på det dvs..

Snorkeling är mer min grej, jag tycker det är lite obehagligt med vatten och att vara under vattnet så vet inte om jag skulle palla ett dyk cert.. Vad tror ni? Någon som tagit det och som känt lite likadant innan? Det vore ju så himla cool att göra det nämligen, behöver lite pepp… hehe..

Documents3

Sen kommer jag ju självklart bara vilja ligga på stranden på en tunn färgglad sarong och läsa en bok eller lyssna på musik. Jag menar hur underbart är det inte att bara vara ibland på en vit strand med turkost vatten?

Jag älskar bilden till höger tycker den förmedlar så mycket känslor som jag önskar att jag kunde känna just nu!! Gud vad jag är en värmemänniska egentligen, det är helt sjukt. Jag lever för att åka utomlands och upptäcka nya stränder, nya kulturer och nya samhällen.

bw-0021.jpg.1024x0

26.jpg.1024x0

bw-1941.jpg.1024x0

Här är det färgglada lilla huset vi kommer bo i på Aruba. Hur mysigt? Det ska tydligen vara ett av de färggladaste hotellen i Karibien. Så himla härligt va? Längtar tills jag kommer kunna blogga ifrån den där turkosa hängmattan i värmen. Det kommer bli så underbart.

Jag gillar verkligen att bo i en studio/ mini lägenhet när jag är utomlands, för trots att jag inte är bra på att laga mat så tycker jag att det är mysigt att göra det utomlands och sedan sätta sig och äta och dricka något gott ute på verandan i sina myskläder och inte behöva vara uppklädd på en restaurang med en massa folk.

Documents1n

Documents2

Jag måste åka ut på en katamaran över en dag. Hoppa i och bada från båten, åka till någon avlägsen liten ö och dricka vatten ur en kokosnöt och bara njuta av de varma vindarna och det turkosa vattnet. Jag älskar att åka båt och inte minst utomlands. Finns det något härligare?

Vet att det ska finnas lite fina öar att besöka b.la. den med de rosa flamingosen. Den måste vi ju åka till. Vet ni vad jag hört att det finns på den ön? Eluttag i palmerna (???) Snacka om att det är ett ställe för bloggare isf.. Haha! Så himla kul.

Tumblr inspo1

En annan grej jag verkligen vill göra är att hyra en jeep för en dag eller två och åka runt och utforska ön. Jag tycker inte om att vara på ett och samma ställe i en hel vecka. Jag gillar att utforska lite, se lite och testa sig fram. Det bästa är verkligen att hyra en bil när man är utomlands och åka runt själv. Det är så mycket enklare än att ta sig runt med buss och annan lokaltrafik eftersom att man kan stanna var man vill osv.

Det som är så perfekt med Aruba är att ön är så liten så vi kommer ju säkert åka runt hela ön på en enda dag vilket vore det ultimata. Hoppas man hittar någon gömd liten mysig strand då typ som man kan hänga på.

shark1

Har även funderat mycket på Shark Diving. Vet varken om det finns i Aruba eller om det är bra att göra i Aruba? Men är extreeeeeemt sugen på att göra det. Det är bara en sån där grej jag har på min bucket list och jag tror att det vore riktigt coolt.

Vet någon av er om det går att göra på Aruba? Eller har någon av er gjort det någon annanstans och vad tyckte ni om det isf? Är det häftigt och ger en adrenalinkickar eller bara sjukt obehagligt och läskigt?

Documents4

En annan häftig vattenaktivitet som ska vara ball att göra på Aruba är Sea Trek, vilket betyder att man promenerar lite på havsbotten med en syre hjälm typ. Det verkar rätt kul och är nog något för mig då jag är lite skeptisk till det här med att ha en tub på ryggen.. (läs dyk cert)..

Någon som gjort detta? På Aruba finns tydligen ett undervattencafé som man går till och kan få lite coola bilder vid. Är dock tveksam till om man blir så snygg och bloggvänlig 20 meter under ytan med en syre hjälm..

tumblr_nfneiv8TdB1rcrcdeo1_1280

Till sist men inte minst så vill jag bara vara, njuta, skriva lite och träffa en massa härliga människor. Har hört att människorna på Aruba ska vara väldigt vänliga och öppna så lär säkert skaffa mig några vänner där borta vilket vore fantastiskt roligt.

Det är så kul att ha vänner världen över. Jag är så tacksam för att jag har fått de möjligheterna i livet och framförallt för att jag själv tagit mig dom möjligheterna. Jag gillar verkligen att jag är så öppen och easy going.

Aruba, I’m so ready for you!! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna