dd8213a6a3f5db9a77641f9a1cfecffd

Fick tips om att testa den här enkla pizzavarianten och jag bara känner TACK DU SMARTA MÄNNISKA som kommit på att man kan ha ett tortillabröd som pizzabotten. Hur enkelt, snabbt och gott blir det inte helt plötsligt att göra pizza då?

Så det man gör är alltså att man tar ett fullkorns tortilla/tacobröd och sen lägger på den fyllning man vill. Jag tog köttfärssås (älgfärs) med tacokrydda (man kan krydda helt själv också givetvis), tomater, tomatsås, ost och mozarella. Det blev lite mycket mozarella för att den ska räknas som super nyttig haha men mums.

Sätt sedan ugnen på 250 grader och grädda i 6-9 minuter. You are gonna love it! Jag lovar, det är verkligen smarrigt och så tar det inte alls lång tid att göra heller. Speciellt inte om man har gjort köttfärsen dagen innan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna