New-York-City-Sunset-Picture-Wallpaper

Tumblr inspo

tsr38161635571116652745732

tumblr_m8v2m1xqvf1rcf7dio1_1280

Min Aruba resa i sommar blir ju bara bättre och bättre. För häromdagen bestämde vi oss för att åka förbi New York på hemvägen så kommer spendera 4-5 dagar där också (!!!!) Och vi ska bo på Four Seasons!!! Allt är så sjukt att jag inte riktigt kan ta in det tror jag. Men snacka om att jag ska iväg på en drömresa utan dess like. Ni kommer älska min blogg i juni månad, that’s for sure darlings.

// My trip to Aruba just get’s better and better. Because the other day we decided to fly to New York for a few days on our way home. And guess where we’re gonna stay? At the Four Seasons!! My life just feels unreal right now. You guys will love reading my blog in June, that’s for sure darlings //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna