DSC07710

Senast överförda2

Var som ni säkert inte missat i Jönköping i helgen för att gå på en modevisning och hänga med mina vänner. Det var så trevligt, mysigt och roligt på alla sätt och vis och dansade hela natten på efterfesten. Det är så tråkigt att många av mina vänner bor så långt bort ifrån mig numera.. Önskar vi var närmre varandra precis som förut.. Här kommer i varje fall ett gäng bilder ifrån kvällen.

Först vill jag bara säga tack till alla som kommit fram till mig och berömt mig för min blogg. Jag uppskattar det jättemycket och tycker alltid att det är lika roligt. Tycker också att det är sjukt modigt av er att faktiskt komma fram, jag hade nog inte vågat göra det. Så stor eloge och massa pussar och kramar till er <3 DSC07809

6c37d43b2b445739f297bcf1d6b9db97

Bild lånad från Lovisa. Hade bara träffat henne en gång innan vi sågs nu i helgen och tyckte hon verkade så gullig så var tvungen att höra av mig till henne när jag var i Jönköping för att kolla med henne om hon ville hänga lite. Är så glad att jag gjorde det för vi passade väldigt bra tillsammans hon och jag.

Senast överförda

DSC07835

Modevisningen var så bra uppstyrd, Fanny Lyckman var konferencier, Miriam Bryant var där och uppträdde och det var bara superbra helt enkelt. Här ovan ser ni Inter Sports vårkollektion, måste erkänna att det väldigt snygga killar som gick den visningen…

DSC07680

DSC07873

DSC07764

På bilden ovan ser ni min bästa vän Moas kollektion, hur sjukt imponerande att hon suttit och sytt alla dessa kläder helt själv? Hon är så duktig, satt och skakade, filmade, tog kort och grät (!!!!) när hennes kläder visades…. Moa Forsberg mina vänner, Moa Forsberg, lägg det på minnet! Världens bästa människa, så driven, kreativ och fantastisk på alla sätt och vis <3 Efter modevisningen drog vi hem, bytte om, drack ett glas vin och drog sedan på efterfesten som var så himla rolig. De hade slagit ihop två barer/ restauranger och alla var så snyggt klädda och så otroligt trevliga. Gillade verkligen Jönköping. Tack för denna helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna