DSC08831

DSC08827m

DSC08830

Det var ganska länge sedan jag satte mig ner och åt en ordentlig frukost nu så idag lyxade jag till det. Drack till och med juice, en ny ifrån Guru Happy som bara innehåller en massa bra grejer. Den var supergod. Sen åt jag också min keso och avokadoröra och lite turkisks yoghurt med linfrön, havgreyn, amarant, pecannötter och hallon.

Idag ska jag bara jobba, jobba, jobba. Skriva föreläsningar, skicka iväg en väldans massa mejl, fortsätta mecka med mitt hemliga projekt, skriva ut papper osv.. Kommer inte ens ihåg senast jag var ledig. Eller jo det var när jag var i Jönköping men innan det? När man har eget företag så är det inte alldeles enkelt att ta ledigt tycker jag. Eftersom att det alltid finns något jag kan göra eller förbereda…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna