MC1

Jag tror verkligen på att attraktionslagen fungerar och försöker hela tiden tänka på den och jobba med den trots att jag ännu inte är jätteinsatt. De senaste veckorna har det bara hänt så mycket som vissa säkert ser som tur men som jag ser att jag själv dragit till mig. Har gått och tänkt på Marbella otroligt mycket. Jag har tänkt att jag vill åka dit, jag har sett mig själv åka dit och så har jag tänkt att jag ska dit. Vad händer? Får ett mejl av Karin (Solos chefredaktör) som undrar om jag vill åka ner till Marbella 1-2 maj på pressresa för att gå på Ocean Clubs Säsongsöppningsfest, Silver and White (!!!) Hur förklarar vi detta?

Det är likadant med New York, har tänkt otroligt mycket på just New York och nu har jag även fått en resa dit. Då killen som bjuder med mig till Aruba frågade mig om jag ville svänga förbi NYC några dagar på hemresan. Är det inte lite sjukt? Jag behöver sätta mig in i detta mer.. För vill man förändra något i sitt liv, så ska man börja med att förändra sina tankar.

Ocean Club Launch Marbella 2014

Är det någon av er som kommer vara i Marbella 1-2 maj? Det är så kul för eftersom att hela resan är för mig plus en och ingen av mina vänner kan följa med så frågade jag igår på Twitter om jag hade någon twitterföljare som skulle vilja hänga med och hjälpa mig med fotografering samt bara hänga med mig nere i Marbella.

Det var jättemånga som skrev men fastnade för en tjej, ringde upp henne och en halvtimme senare satt vi där med två flygbiljetter ner till Marbella. Det är något med mig och att resa med främlingar verkar det som haha.

marbella_2194728b

Men nu till det viktigaste.. Vad får jag inte missa i Marbella? Den enda nattklubben jag kommer gå till är Ocean Club men vad kan man göra på dagen den 2 maj? Någon speciell strand man måste ta sig till? Är hamnen mysig? Finns det bra shopping? Fina kvarter där man kan ta fina bilder? Old town ser otroligt mysigt ut.. Help two lost girls out thanks <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna