IMG_9673

IMG_9643

IMG_9650

IMG_9612

Älskar att träffa Catja och fota bilder till bloggen och ännu roligare är det när vi har med oss en tredje person som kan hjälpa oss att ta foton tillsammans. Igår när jag och Catja fotade outfits så följde hennes supergulliga syster Elin med oss och hjälpte till. Hon tog lite backstage foton och så hjälpte hon oss att ta dessa foton. Hur härliga är dom inte?

Jag ska göra om några av dom till svartvitt och sen ska jag framkalla dem och sätta in i mina ramar som jag har här hemma. Tycker det är så roligt med foton och fotoalbum. Det är så roligt att kolla tillbaka på. Har ni något tips kanske på vart man kan göra fina fotoalbum online eller liknande? Kram på er <3P.S. Kommer lägga in outfitbilder på min outfit senare i veckan men om ni vill veta vart Catjas kläder är ifrån så har hon på sig. Kjol – H&M trend, Skor – Versace, Tröja – Sheinside, Jacka – Gina Tricot.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna