IMG_6149.JPG

IMG_6152.JPG

IMG_6150.JPG

Här är lite “Behind the scenes” bilder ifrån när jag och Catja fotar outfits. Vi brukar ta med oss två-tre outfits och sen köra runt med min bil lite överallt i Västerås och fota. Sen byter vi om i bilen eller i något hörn till nästa outfit.. Inte så glammigt med andra ord. Men det är lite så jag jobbar, det är lite så alla bloggare jobbar. Bakom allt vi visar upp så ligger det otroligt mycket arbete och tid. Ni vet det va?

Vissa inlägg jag gör kan ju ta fem timmar att skriva och sen två timmar att hitta bilder till… Nu är ju jag perfektionist också, men jag tror det är det ni gillar med min blogg. Att den är välskriven och välgjord, visst är det så? Jag får höra det ofta nämligen. Att ni gillar min blogg för att jag alltid kommer med något bra och har välgjorda inlägg. Och det värmer jättemycket ska ni veta <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna