Tänkte göra en liten recap på veckan som varit eftersom att jag varit rätt dålig på att uppdatera er om vad jag har gjort. Vi kan börja med i onsdags då ett planeringsmöte med Måndagspepp helt plötsligt blev en vinkväll som slutade på Café Opera. Vi hade så himla kul. Mer spontana utgångar tack, så länge man slipper gå ut i träningsskor vilket jag gjorde den kvällen…. Haha

IMG_6193

Processed with VSCOcam with c1 preset

Här är från en lunch på Strandbryggan med Emma, Vendela och Ellinor. Åt en klycklingsallad med strimlad mango, avokado och en supergod dressing och satt i solen och pratade om sommaren och Måndagspepp.

Ni har väl inte missat att Måndagspepp aka jag och Ellinor kanske kommer börja föreläsa. Vi ska testa på hur det känns på en gymnasieskola i Växjö redan nu den 4e maj. Ni kommer väl dit va? För att boka en biljett så är det bara att höra av sig till Annie Welin på Facebook.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Här är ifrån när jag och Catja fotade outfits och när jag gjorde mina naglar hos Agnes på Salong Stiligt hemma i Västerås. Älskar nude färgen den passar så bra nu när man har korta naglar. Agnes är förövrigt bäst, gillar verkligen att gå till henne.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mat, mat, mat, känns som att det enda jag lägger pengar på nu för tiden är mat haha. Men det är så mysigt att umgås och äta lunch eller middag. Visst? Salladen högst upp är så god och den finns på Alberts mitt emot Riche, ett mysigt litet café som har öppet ändå till 00.00. Hur najs?

Processed with VSCOcam with a5 preset

En selfie med Bea och Carro ifrån Jönköping…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Och här är en bild ifrån dagens morgonpromenad med hunden. Har gått ut och gått två gånger per dag senaste veckan samtidigt som jag lyssnar ikapp Alex och Sigges alla podcasts. Finns inget bättre än att gå en promenad i solen med en podcast i lurarna…

Tack till bäst Healthy Box också som skickade mig en fantastisk box igår.. I love it!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna