DSC09754

DSC09757

DSC09765

DSC09761

Fick hem två superfina love tags halsband ifrån Jane Koenig igår som kommer användas flitigt. Älskar förövrigt askarna de kom i, så fina!! Mamma älskade även hon halsbanden så ett tips kan ju vara att köpa ett sådant till sin mamma i morsdag kanske? Då kan man ju antingen välja att skriva in sin mammas initial på halsbandet eller sätta dit två, tre brickor med alla barnens första bokstav? Tror era mammor skulle uppskatta det jättemycket, vet att min mamma hade gjort det <3

Jag valde 42 cm på mitt halsband med brickan med ett H på och 60 cm på det andra med den illla pärlan för att få lite variation på det hela. Beställde även i förgyllt silver inte äkta guld.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna