Började lördagen med att möta upp Herman och Ellinor för lite fotografering och fix hos Elinos frisör. Sedan drog vi till Bubbles and Brunch, käkade brunch och kickade igång lördagen med champagne.

Det var sjukt bra drag på Bubbles igår och när det slutade vid 18 så drog jag vidare till mina killkompisar från Norrköping för att åka med dem till Alesso! Bestämde det lite spontant igår eftersom att jag helt glömt att Alesso faktiskt hade sin spelning igår! Blev lite besviken på showen då jag tycker han var tusen gånger bättre på Bråvalla förra året men hade the time of my life. Alesso är min favoritdj all times <3 Sedan mötte vi upp Ellinor igen då hon var på födelsedagsfesten jag skulle till först och så drog vi till Suite och avslutade därefter kvällen på Hells. Det var första gången jag var på Hells och jag gillade det supermycket! Hade så kul där!! Träffade några trevliga killar från London b.la. och dansade hela natten.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna