New-YC

New-york

Jag förstår om ni blir förvirrade av allt jag vill göra och allt jag får för mig att jag ska göra när jag sedan rätt tvärt kan byta spår och plötsligt vill göra något helt annat. Nu är jag nämligen helt insnöad på att jag vill flytta till New York!

Träffade en tjej på Bubbles and Brunch som bott i New York och blev verkligen så sugen på att flytta dit och plugga istället för att åka till L.A. Dels för att det känns som att det är mindre svenskar i New York, det är inte lika utspritt som L.A. vilket innebär att man kan ta sig utan bil överallt och sedan också för att jag bara kan tänka mig hur roligt det måste vara att bo i New York ett tag.

Någon av er som bor och pluggar där? Jag vill plugga marknadsföring, sociala medier, event typ men har verkligen ingen koll på vilka skolor jag ska kolla på eller typ vilket område man ska bo i så alla tips mottages genuint. Har kollat lite på Berkeley College. Men vet inte… Har ingen aning för vill inte bara plugga på ett College med internationella studenteter.

Någon som har koll på vad det kostar också?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna