Slow progress is better than no progress
Vet att många inklusive mig själv gärna vill se resultat redan efter första träningspasset för att hålla motivationen uppe. Men kom igen, hur realistiskt är det att detta kommer att hända? Vi måste försöka hålla i och tänka att långsamma och små framsteg är bättre än inga framsteg alls.När du känner för att ge upp, påminn dig själv om varför du började
Ibland kan man ju bara känna att det är jobbigt att gå upp klockan 5 på morgonen för att hinna med ett träningspass idag och då är det jätteviktigt att påminna sig själv om varför man ställde klockan igår och varför man började att träna.

Take care of your body, it’s the only place you have to live in
Det är viktigare än ni tror att älska sig själva och sin kropp så se till att ta hand om den då din kropp faktiskt är det enda stället du måste leva i. Du kommer ju alltid att behöva leva i din kropp, så lär dig älska den och lär dig att ta hand om den och lyssna på den.

Tänk att du bara är ett träningspass ifrån ett bra humör
Om du någon gång tänker ”träna eller inte träna?” försök då att istället tänka att du faktiskt bara är ett träningspass, en endaste liten timme, ifrån ett jättebra humör. Jag menar, det är väl värt att offra en timme av svett och jävlaranamma för att må bra och vara stolt över sig själv?

Be the girl you were to lazy to be yesterday
Den enda du ska jämföra dig med i alla situationer i livet är dig själv. Se därför till att övervinna dig själv och den du var igår varje dag. Var tjejen du var för lat för att vara igår. Gå promenaden du inte orkade igår. Svara på mejlet du var för lat för att ta tag i igår eller ge dig fan på att du ska springa den där löprundan du aldrig har orkat.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna