Har inte hunnit blogga någonting alls härifrån Marbella eftersom det är fullt ös hela tiden. Men eftersom att man kan föra över bilder med Evelinas kamera direkt till mobilen så tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er om gårdagen medans jag ligger och glassar vid poolen på hotellet.

Anledningen till att jag åkte ner hit till Marbella var ju för att gå på White and Silver Grand Openingpartyt på Ocean Club Marbella igår tillsammans med ett gäng andra pressmänniskor från Europa, vilket då ägde rum igårkväll.

   


Vi började kvällen med att promenera bort till Ocean Club då det ligger ca. 5 minuter från hotellet. O väl utanför så var det superfint utanför med tjejer med stora änglalika vingar, blomsterdekorationer osv. När vi sedan gick in så möts vi av världens mäktigaste blomstervägg.

Precis som Kanye West och Kim Kardashian hade på deras bröllop (och som jag också ska ha en dag… hehe). Det var bara helt magiskt. Vet inte hur många bilder jag tog där….Påväg till vårt bord fanns fler änglalika tjejer som alla tog kort med. Det låg blomsterblad på marken, alla var vitklädda och det otroligt många snygga och stiliga servitörer som hälsade en välkommen. Det var helt drömmigt! Går inte ens att beskriva hur fint dekorerad hela festen var..

Jag bara tänkte på hur jag själv skulle vilja annordna något liknande till ett framtids bröllop för det var verkligen så otroligt fint.


  

Väl vid bordet fick vi champagne och massa små rätter. Det var sushi, ostar, parmaskinka, kycklingspett, svampsoppa, minihamburgare, jätteräkor m.m. Det var så gott och helt fantastisk service!
Hela pressgänget var så härliga med. Vi var en grupp på 10 tjejer från London, Amsterdam och Sverige.

  

Sen var det uppträdanden, akrobater, fyrverkier, killar i baröverkropp, DJ:s, någon stor artist, saxofon osv. Riktigt bra!
Det var människor från hela världen som flugit hit bara för att gå på festen igår. Träffade flera stycken gäng som bara var i Marbella en snabb visit precis dom oss. Många engelsmän b.la. Och till och med ett gäng grabbar från Canada!


Jag, Evelina, Mikaela och Malin aka det svenska gänget. I pressgruppen så var vi de enda svenskarna som var med. Malin bloggar också och Mikaela är hennes kompis. Två superhärliga tjejer, vi hade det svinroligt tillsammans!

Tack Ocean Club Marbella för en otroligt magisk kväll. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så fint och så himla kul. En kväll jag sent kommer glömma.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna