DSC09816

DSC09818

DSC09819

DSC09822

DSC09829

Är som sagt redan hemma ifrån Marbella igen men har fortfarande en del bilder att visa er. Jag gillar som ni säkert vet verkligen Spanien och kan absolut tänka mig att ha ett hus där nere när jag blir äldre. Eftersom att jag läste spanska på gymnasiet så kan jag göra mig förstådd väldigt enkelt också vilket är roligt. Skulle faktiskt vara kul att åka ner dit en sommar och plugga språk.

Men Marbella då, ett ställe fyllt av snygga människor som lever för dagsfesterna på beachclubbarna. Det är mycket liv och det är fräscht och mysigt. Jag gillade Marbella supermycket och kommer absolut åka ner dit igen för att stanna lite längre. Marbella är det perfekta stället att åka ner med tjejkompisarna till i en vecka om man gillar lite fräschare och finare fester än vad det är på Rhodos exempelvis.

Det finns inte direkt några fina stränder men åker man ner till Marbella så åker man ner dit för att hänga vid hotellpoolen, gå på beachclubs, äta god mat, shoppa och gå ut. Inte direkt för att hänga på stranden. Så att lägga pengarna på ett finare boende just i Marbella skulle jag absolut rekommendera.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna