large

tumblr_inline_n9ga8gadw01rfp0d2

tumblr_lvi9x6S1M51ql0l27o1_500

Hej och förlåt för att jag knappt bloggat det senaste dygnet men satt hela dagen igår med föreläsningen tillsammans med Ellinor och åkte sedan tidigt imorse ner till Växjö för att hålla i den och just nu sitter jag på tåget påväg hem helt tom, trött och illamående. Det är som att jag äntligen kan pusta ut ifrån en otroligt hektiskt månad där jag bara sprungit runt på helspänn med en alldeles för yr hjärna och otroligt förvirrad kropp. Från och med imorgon måste jag därför varva ner ordentligt och ladda upp inför sommaren. Det är dags att jag börjar lyssna på min kropp nu och inte planerar in för mycket och börjar tacka nej till saker.

Funderar helt ärligt på att boka en sista minuten någonstans och bara spendera en vecka på en solstol på ett hotell. Kollade faktiskt på det häromdagen och hittade otroligt billiga resor för 1500kr för flyg och 7 nätter.

Föreläsningen gick förresten förvånansvärt bra för att vara vår alldeles första. Jag tyckte Ellinor speciellt var grym, det var som att hon gjort detta i hela sitt liv. Är så stolt över henne med tanke på den sjuka talfobin hon haft tidigare. Bästa bästa Elli, fasen vad jag önskar att ni alla hade en sån fantastisk vän och kollega som hon!

Otroligt stort tack till alla som kom idag också och hoppas att ni tog med er något hem. Det var så mysigt att kramas, snacka lite och ta lite bilder med er och extra tack till tjejerna som styrde upp allt och du som gav oss en chokladask. Ni är fantastiskt fina hela bunten och vi hoppas kunna göra fler föreläsningar så vi får träffa fler av er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna