IMG_1770

IMG_1902

IMG_7254

För er som missat det så fick jag och Ellinor en förfrågan om att åka ner till Växjö och föreläsa igår på en skola. Det var ett gäng tjejer som styrt upp allting, sålt biljetter, ordnat med lokal osv för att vi skulle komma dit och inspirera dem och motivera dem lite till livet efter studenten. Alla intäkter gick till Min Stora Dag och det var ungefär 200 personer som kom och lyssnade på oss och jag tänkte bara berätta lite mer om föreläsningen igår för wow vilken eftermiddag det var! Jag kan typ fortfarande inte fatta att det var ca. 200 stycken som satt där i publiken och lyssnade på oss och att nästan lika många kom fram till oss efteråt och berömde oss, kramades med oss och ville ta en bild. Det är otroligt roligt att faktiskt få sätta ansikte på vilka ni är, vad ni gör och hur gamla ni är osv.

Och trots att det var vår första föreläsning som vi satte ihop i sista sekunden så verkar det som att de som var där verkligen gillade det och fick sig en tankeställare och massvis med inspiration vilket vi är sååååå glada för. Jag tror inte riktigt ni förstår.. Har fått jättemånga mejl, tweets och bilder skickade till mig om gårdagen också och är så glad för att jag har så fina läsare och följare. Ni är bäst, hela bunten! Ni vet det va?

Nu tänkte jag och Ellinor skriva ihop ett litet mer konkret koncept/ en presentation kring vad vi vill och kan föreläsa om så att fler skolor om så är intresserade kan ta kontakt med oss så att vi kan komma och föreläsa hos just er. Det vore verkligen skitroligt att få åka runt i Sverige, till olika skolor och föreläsa och träffa er. Och eftersom att det gick så bra igår så känner vi att det faktiskt är en tanke vi vill gå vidare med.

Om ni redan nu är sugna på att boka in oss lite hastigt och lustigt innan skolan tar slut här i vår så mejla oss på mandagspepp@gmail.com så kan vi berätta mer där så länge. Vår vision är i varje fall att man ska gå ut ifrån föreläsningen peppad, och känna att man vet vad man vill göra med sin framtid. Om inte annat att bara en eller två pusselbitar har fallit på plats! Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna