Var och gjorde mina naglar hos min fantastiska nageltjej Agnes häromdagen på Salong Stiligt i Västerås. Det blev Nudefärgat även denna gången eftersom att jag älskade det så mycket sist. Tycker det känns så fräscht och så blir det verkligen fint när man har korta naglar vilket jag har just nu. Mina naglar är nämligen tvungna att vila lite från förlängning at the moment hehe.

Agnes har förresten ett supererbjudande just nu som ni bara måste ta del av ni bor i Västerås eller i närheten av Västerås. Man får 50 % på första besöket, 25 % på andra besöket och 10 % på tredje besöket till och med 19e juni. Perfekt till studenten och sommaren. Visst?? 

Vill ni boka tid så når ni henne på 073-540 60 64. Och glöm inte hälsa från mig hehe!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna