alessandroambrosio

Senast överförda41

wpid-wp-1428865568488

Senast överförda42

 

 

coachella-palms

Pictures2

1428952214-9566

Pictures1

11_coachellatrends_full

Senast överförda45

Och där kom en drös bilder från Coachella laddat med massvis med festival inspiration inför sommarens festivaler. Hur taggad blir man inte på att dra iväg på festival när man ser dom här bilderna? Jag längtar supermycket till Summerburst Göteborg och måste ge mig ut snarast på jakt efter några festival outfits.

Ska ni på festival i sommar eller snarare, vet ni vad ni ska ha på er?? If not, hoppas att ni fick lite inspiration av det här inlägget för det fick i varje fall jag. Jag är sugen på att köra ett two piece set i något snyggt mönster och sen är jag ute efter något i beige. Skulle väldigt gärna vilja ha ett par lårhöga stövlar eller klänningen Selena Gomez hade förra året på Coachella.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna