DSC08471

IMG_9660

DSC08377

IMG_11222

Tittar tillbaka lite på bilder här på bloggen och insåg precis att herregud, jag måste bli bättre på det här med outfits. Men det är ju roligare och enklare nu när det börjar bli varmare så lovar att jag ska ta mig en funderare och göra något åt detta. Något annat ni saknar här i bloggen just nu? Känns som jag är inne i världens svacka och vet inte alls vad jag ska blogga om riktigt. Lever mest för Summerburst, Aruba och New York just nu och bara peppar och längtar dit.

Men som sagt, hit me med lite önskemål så ska jag försöka fixa det. Vill ni veta något om Australien? Kärlek? Mina planer för hösten? Träning? Mer recept? Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om just nu…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna