Mötte upp min älskling Elli för att shoppa inför Summerburst men hittade ingenting så satte oss i Kungsträdgården och snackade skit istället. Sen gick vi bort till Riche på en liten lunch tillsammans med ett gäng andra bloggare så fick äran att ha både Daniel Paris och Viktor Frisk som bordsherrar.

Det var Gottogram och Dasha och Maxinnes Helium Studios som styrde lunch och det var supermysigt. Beställde såklart köttbullarna som ni vid det här laget säkert förstått är väldigt väldigt goda på Riche hehe…

Ni borde checka in Gottogram, det är en sånt smart koncept! Har redan skickat iväg kladdkakor, glass och godis till några härliga vänner för att göra dem lite glada! Gör det ni också, det kan verkligen göra någons dag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna