SOMMAR 20131

God morgon!

Har precis ätit lite frukost och ska nu gå ut och gå med Hilton. Sen måste jag packa, städa och åka och handla och därefter ska jag bege mig till Stockholm för att möta upp Ellinor, gå på event, spela in podd och hämta mamma och pappa på Arlanda för att åka upp till Hälsingland där vi ska spendera helgen.

För er som inte vet det så är jag född i Hälsingland, i ett litet ställe som heter Ljusdal. Både mamma och pappa kommer därifrån och mina mor- och farföräldrar bor fortfarande kvar där, så vi ska åka upp och hälsa på dem. Har inte varit där på jättelänge så det ska bli mysigt. Min farmor och farfar har även en sommarstuga i Hennan, vilket är ett ännu mindre ställe, men det är så fint där. Om vi åker dit nu i helgen så ska jag visa er, det är så idylliskt och svenskt som det bara kan bli.

Njut av lite bilder ifrån Hälsingland, Ljusdal och Hennan for so long…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna