Processed with VSCOcam with a6 preset

DSC09898

Svängde förbi på en Afterwork med Ur och Penn igår på Spalt PR tillsammans med Ellinor och min syster. Så tråkigt att jag hade huvudvärk hela kvällen dock men det tror jag bara berodde på att det gjorde mig så stressad att köra bil inne i stan med parkering och allt.. För er som missat det så är jag sämst på att parkera och jag får verkligen panik när det inte går som jag vill.

Det börjades i varje fall med att äta Tacos ifrån Taco Truck, det var riktigt gott och ganska starkt, vilket jag älskar! Det fanns goda såser, nacochips, mini hamburgare, guacamole osv. Ja, ni hör ju hur gott det låter!!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Sen kollade vi på en film som Ur & Penn gjort i Marrakech, Marocko. De var nämligen där precis för att plåta och det såg helt fantastiskt ut. Jag har inte känt att jag vill tillbaka till Marocko, eftersom att min och Ellinors resa dit inte var den härligaste, men efter den filmen vi fick se igår så vill jag åka dit igen!

DSC09915

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Det var somrigt och färgglatt dukat med godis, frukt, jordgubbar och massvis med blommor och liknande. Ett intimt och riktigt mysigt event med andra ord. Gillar verkligen bra uppstyrda events och afterworks och det här var ett av dom.

DSC09903

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Efter att vi hade sett på filmen från Marocko så fick vi gå och plocka vår egna goodiebag så fick med mig massor med fina smycken hem. Det var även en liten tävling så den som gjorde det finaste stillebenet kommer att vinna två konsertbiljetter till valfri konsert i sommar. Jag har en magkänsla att Elli kommer kamma hem det faktiskt..

Efter eventet åkte vi med bilen till Vasaparken och satte oss och spelade in podd och sedan åkte vi och hämtade mamma och pappa på Arlanda och nu är vi uppe i Ljusdal, Hälsingland. Vi hörs senare, kram!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna