kim-kourtney-khloe-kardashian-smoky-eye-makeup-dash-opening-main

Senast överförda4

kendall-jenner-660

Senast överförda1

Mina absoluta stilförebilder just nu är The Kardashians. Älskar deras stil och känner att jag äntligen hittat en stil som passar min kroppsform tack vare dem eftersom att jag också är kurvig, är kort och har större bröst. Tänker då mest på Kim, Khloe och Kourtney dårå. Kendall är väl inte riktigt in my league haha.

Har ni några stilförebilder? Jag har aldrig riktigt haft det men tycker faktiskt att det är jättehärligt att ha någon. För när jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig är det bara att googla upp lite bilder på typ Kim eller Khloe och få lite inspiration.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna