Haha, ja ni hör ju! Sist vi hördes av kollade jag lägenheter i Stockholm och nu sitter jag och bläddrar runt kring massa studios i New York som kostar skjortan… Men jag blir så trött på Sverige och ska jag göra sådana här saker så ska jag göra det nu innan det är för sent. Visst? Jag har därför bestämt mig för att flytta till New York eller snarare hänga där i några månader för att uppleva staden på riktigt och gillar jag det tänker jag att jag börjar plugga där. Marknadsföring och business närmare bestämt.

Vet att jag är en extrem vädermänniska men känner lite vafan, hellre ett regnigt New York än ett regnigt Stockholm. Och jag har ju faktiskt en kompis som precis flyttat till Florida så kan ju bara flyga ner till henne över någon helg om så skulle vara också. Tar ca 3 timmar med ett flyg ner och kostar inte så mycket med inrikesflyg. Skulle jag inte gilla NYC sen heller så är det ju bara att åka hem. För pluggar jag inte så har jag ju inte bundit upp mig på något.

// Haha, I’m so funny! Last time I wrote a post to you guys I was looking for apartments in Stockholm but here I am scrolling through apartments in New York now. I’ve decided that I want to live there for a while, explore the city and the New York pulse and culture. And if I like it I’m thinking that I want to study there for a year or two. I decided that it will be New York after all since I recon there’s less Swedish people there. And even though I’m addicted to warm weather I’m thinking that I can just catch a flight down to Florida if I feel like it since I’ve a friend that just moved there with her family. I actually think I will like living in New York for a few months //

Documents4

Nu behöver jag bara åka till Ambassaden och skaffa mig ett visum samt hitta ett rum eller en lägenhet och kanske en rumskompis? Det är snuskigt dyrt i NYC och jag vet inte riktigt vilka områden jag ska kolla på då jag känner att jag vill prioritera att bo rätt så centralt ändå. Någon som har koll på vilka områden jag bör kika mer på eller någon som är 21+ som är sugen på att lämna Sverige i höst för lite äventyr i The Big Apple tillsammans med mig? You know where to find me..

Kram på er!

// What’s up next is to go to the American Embassy and get a VISA plus find a room or an apartment and maybe a room-mate? It’s super expensive living in New York but even though I want to prioritize living in a good area that’s central. So if you do know any areas that you think I should look more into, feel free to comment below. If you also wanna move to New York maybe for a few months and are 21 + let me know //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna