Förlåt för otroligt dålig uppdatering av mig här i helgen men livet har kommit ikapp och jag har bara kopplat av och varit. Har även börjat kika på lägenheter i New York men mer om det senare. Nu ska jag slänga i mig lite sen lunch och sen ska jag ge mig ner till World Class för att köra ett pass Body Pump.

Vad ska ni göra ikväll? Jag tänkte lägga mig och kolla på serier och bara mysa när jag kommer hem sen för att ladda upp inför veckan. Har inget speciellt planerat förutom ett möte på tisdag men det känns rätt skönt faktiskt. Jag behöver det. Kram på er <3// Sorry for bad update but I’ve just been relaxing, trying to catch up this weekend which have been really nice. Now I’m gonna eat some lunch and then I’m off for Body Pump. What are you up to tonight? I was thinking of watching series and just drink some tea. I’ve a calm week to look forward too, so that feels so good //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna