Ingen har väl missat att Bruce Jenner gjort en könskorrigering och berättat för världen att han hela sitt liv känt att han har levt i fel kropp. If so, kolla på intervjun med Diane Sawyer. Den finns överallt om ni googlar…

Har ni redan sett intervjun dock så måste ni nu kolla på DETTA (länk) avsnittet av Keeping Up With The Kardashians som kom ut igår. Såg det precis (del 1 av About Bruce) som det kallas och jag tycker att ni alla borde titta på det. Tog mig igenom avsnittet med full on tears och fick så ont i magen av att titta på det. Tycker det är så starkt och fint av alla i familjen att dela med sig av det här för det kommer hjälpa så många där ute. Inte bara hjälpa de som kan identifiera sig med Bruce utan också de som kan identifiera sig med resten av familjen Kardashian.

Det här var verkligen ett otroligt fint, starkt och känslosamt avsnitt.
Ni måste kika på det. Jag tvingar er nästan till och med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna