Kickade igång helgen med att åka ner till Norrköping för att hänga med lite vänner. Slutade upp hos en killkompis för en vinkväll med lite ost och kex och sådant mysigt. Sen satt vi uppe till två och lyssnade på musik. Det blev en hel del Ed Sheeran. Han är verkligen en av de mest begåvade artisterna jag vet, han och Sam Smith. Två stora favoriter hos mig.

IMG_7877.JPG

IMG_7882.JPG

IMG_7878.JPG

Lördagen spenderas med en annan vän, vi köpte med oss skumpa och jordgubbar och la oss på en filt på en äng vid Göta Kanal, mitt ute i ingenstans och pratade om livet och framtiden.

Det var så mysigt och lugnt att bara ligga där med solen i ansiktet och inte göra någonting. Kände för första gången på väldigt länge att jag verkligen kunde vara i stunden och njuta av det. Det var jätteskönt, jag måste bli bättre på det. För jag tror det är rätt viktigt.

IMG_7876.JPG

Åkte sedan till Härlig Pasta och käkade pasta följt av Eurovision och filmkväll! Så himla roligt att Måns tog hem första platsen, trodde faktiskt att Australien skulle göra det. Hur random att Australien är med i år förresten?

IMG_7890.JPG

Imorse tog jag sedan tåget till Stockholm för att äta frukost med Molly, som jag saknat så. Vi köpte med oss lite goda smoothies och dylikt och satte oss och käkade vid Kungsträdgården. Nu väntar en snabb runda på stan och sen ska jag hem. Det är så mycket folk i Stockholm idag pga Gumball… Over and out!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna