Till bästisen, syrran eller en själv så tänker jag framtid och investeringar. För att förtydliga det lite så tänker jag porslin, vinglas och andra inredningsartiklar som inte riktigt går ur tiden. Annars resecheckar, lite dyrare smink som typ ett läppstift från Chanel. Kanske en dyr plånbok du länge suktat efter eller varför inte den där fantastiska parfymen som luktar så gott men som du själv inte vill lägga pengar på.

Listan kan göras lång på vad man kan önska sig och ge till någon. Men något jag egentligen tycker är allra bäst att ge bort är något personligt. Du kan göra en minnesbok, en film, ett litet fotoalbum eller vad som helst. Det slår alla andra presenter med hästlängder, faktiskt!

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 13.45.50.png

När det kommer till vad man kan ge killkompisen, pojkvännen eller brorsan så tycker jag genast att det blir mycket svårare. Men varför inte ett par snygga Whiskeyglas? En flaska champagne, ett snyggt och trendigt iphoneskal, en parfym, hårvax, eller en datorväska?

Du kan även ge bort en resecheck, eller en upplevelse som typ att du bjuder på bio eller middag eller varför inte en gokart runda? Man kan även ge bort ett fint foto som man ramat in. Eller varför inte ett par schyssta manchesterknappar?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna