USA_7679

Senast överförda12

USA_7837

DSC01113

”Hon har sprungit två mil bland skallerormar i Hollywood och druckit våffelsmet till brunch.”

Hallå darlings! Här finns en härlig intervju med mig som jag gjorde tillsammans med Shapeup. Den handlar om min syn på träning, kost och hälsa. Jag berättar om hur jag hinner med att träna i min rätt hektiska vardag, om jag kan tänka mig att gå på diet, om komplex, roliga träningsminnen osv. Ni får inte missa det!

Ett utdrag ur intervjun..

Skulle du kunna gå på en diet igen?
– Jag tycker det är roligt att utmana mig själv, så jag skulle absolut kunna tänka mig att gå på diet igen om jag vill ha snabba resultat på träningsfronten och komma i form till något specifikt datum. Fast egentligen är jag för att alltid äta en bra kost istället för någon quick fix-diet.

Har du någon gång tänkt att du inte duger som du är?
– Ja det har jag, men det var väldigt länge sedan. Jag trivs jättebra med vem jag är och hur jag ser ut och jag lär mig att älska mig själv precis som den jag är mer och mer för varje dag som går. Det är inget som kommer bara sådär, det är något man måste jobba på, och även jag kan ha svackor ibland.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna