Har helt glömt berätta för er att jag var och satte i exstensions igen, för några veckor sen hos min frisör Gabby på Bangerhead i Stockholm. Blev så nöjd, som alltid när jag gick därifrån. Men måste verkligen ta hand om håret ordentligt den här gången. Tänker att jag bara ska ha i löshåret fram tills jag kommer hem ifrån Aruba och New York i sommar och sedan ta ut det igen och låta mitt hår växa till sig.

Är förövrigt så sjukt trött på min hårfärg och vill bara göra något med den. Men vet inte vad? Om någon har något bra tips på vad jag skulle kunna göra så hit me! Tänker att jag vill göra det mycket kallare och ljusare överlag men vill samtidigt inte bleka sönder det.. när det redan är så skört..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna