Tänkte bara berätta lite vad som hänt senaste veckan så vi börjar med rosé- och guacamolekvällen jag hade med mamma. Mysigt va? Kanske ser mysigare ut än vad det var dock eftersom vi tjafsade en del om att jag är rätt egoistisk hemma och tänker att alla ska anpassa sig efter mig och mitt schema.. Vilket det ligger något i…


Sen var jag i Stockholm, precis som alla andra dagar princip och spraytannade mig hos Emma och åt lunch på Pocket By Pontus med Dasha och ett relativt nystartat företag. Åt en supergod Wallenbergare från havet.

 


    
I tisdags mötte jag upp Ellinor på centralstation för att sedan åka och göra något väldigt spännande med vår podcast Måndagspepp. Ni kommer förstå vad snart om ni följer oss på Instagram @mandagspepp2015 eller om ni lyssnar på vårt avsnitt som kommer ut på måndag. Stay tuned babes. Cause big things is about to happen!

Det känns så roligt att ni är så många som lyssnar och att det går så bra för oss med Måndagspepp. Vi är så tacksamma och glada verkligen <3

Har även hunnit med och fota lite med Catja som ni säkert märkt i bloggen eftersom det var ett tag sedan några som helst outfits dök upp. Men äntligen så! Hoppas ni gillar det.


Igår åkte jag till Ellinor i Gnesta eftersom att vi just nu är påväg till Göteborg och åker över Norrköping för att komma dit. Vi lagade mat, lyssnade på vårt nya poddavsnitt som släpps på måndag och bara myste och taggade inför helgen och Göteborg, där vi snart är framme!

Vår bästa Herman ska ner och fotografera för Metro så vi får åka bil ner med honom. Så roadtrip deluxe. Följ oss på snapchat för mer detaljerad info om vart vi är och vad vi gör säger jag det @hannafribergs och @ellinorlofgren!

Har även fått en Healthy Box här i veckan med lite nyttigheter. Gillade speciellt Cashew och Mango baren. Den var så sjukt god. Älskar barer överlag iofs och tycker typ om allt.

Hoppas ni haft en bra vecka hittills, så hörs vi när jag är framme i Göteborg. Jag och Elli kommer springa runt på stan idag och handla det sista inför helgen så ni får jättegärna komma fram och säga hej om ni ser oss. Vi bits inte och vi tycker att det är jättekul.

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna