IMG_8221.JPG

Hade en sån rolig utekväll här i Göteborg igår, vi började med rosé i sängen och lite RnB och sen kom en killkompis som jag träffade i Dubai hit och sa hej. Det är så roligt att lära känna människor från världens alla hörn och kanter verkligen. Tycker ni inte?

Vilket fall så hade jag en gul klänning på mig först men bytte sedan till det säkra kortet. Nämligen något svart hehe. Hade faktiskt på mig den här klänningen igår och fick mycket beröm för den.

IMG_8217.JPG

IMG_8218.JPG

IMG_8256.JPG

Började utekvällen på Push då det var en pre-summerburst kväll där och  alla som hade Summerburst biljetter kom in både gratis och trots att man var 18+. I vanliga fall är det tydligen 21+ där annars. Hade så jäkla kul dock. Gillade Push så så såååååå mycket. Bra musik, sköna människor, härlig stämning osv.

IMG_8216.JPG

IMG_8220.JPG

IMG_8254.JPG

Träffade så mycket läsare och poddlyssnare igår som var så otroligt rara och gulliga och det roligaste är nästan att majoriteten som kom fram och sa hej eller ville ta en bild faktiskt var killar vilket var superroligt.

Avslutade sedan kvällen på Lounge som låg vägg i vägg med Push, där fanns ett RnB golv som vi rååååådiggade såklart eftersom att vi älskar RnB haha. På Lounge fick jag intrycket av att de vara lite äldre människor men det var riktigt roligt där också.

P.S. Ni får jättegärna skicka bilder till mig som vi tog igår på min mejl hannalicious.blogg@live.se

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna