IMG_8101.JPG

IMG_8103.JPG

Kom fram till ett regnigt Göteborg igår vid lunchtid och checkade genast in på vårt hotell. Vi bor på Scandic Rubinen som ligger mitt på avenyn. Det absolut bästa läget någonsin som jag fattat det haha. Vilket fall så var vi lite griniga över att vi inte kunde sätta oss på vår fantastiska balkong med ett varsitt glas vin igår när vi anlände..

IMG_8100.JPG

IMG_8099.JPG

IMG_8104.JPG

Packade istället upp väskorna, hängde upp våra kläder och la oss i vår hotellsäng och snackade skit, snapchattade och lyssnade på musik i hopp om att det skulle sluta regna…

IMG_8250.JPG

IMG_8249.JPG

Vilket det gjorde!! Så vi skyndade oss ut och yrade omkring för att hitta något bra matställe. Men allt var princip stängt eftersom att vi hamnade lite mellan lunch och middagstid hehe..

IMG_8252.JPG

IMG_8251.JPG

IMG_8259.JPG

Efter att ha frågat runt på både snapchat och twitter så bestämde vi oss för att gå till Moon Thai som låg precis vid hotellet. Vi fick massa rekommendationer om det stället och direkt när vi kom in i restaurangen så förstod vi varför. Det var så sjukt mysig atmosfär, kändes inte som att man var i Sverige. Ni måste gå dit om ni gillar thaimat. Ligger precis vid avenyn.

Det var väl inte den godaste thaimaten jag ätit, men betydligt bättre än på andra thairestauranger. Men man går väl till Moon Thai mest för atmosfären antar jag för det var så mysigt.

IMG_8222.JPG

Sen gick vi till Nordstan för att kolla i butiker och äta munkar med mjukglass. Det var så gott att ni förstår inte. Men mådde rätt illa efteråt, jag och Ellinor hade gott och väl kunnat dela på en. Munkstället ligger i ett litet stånd i Brunnsparken om ni vill gå dit någon gång, vilket jag verkligen tycker att ni ska.

När vi kom tillbaka till hotellet så fixade vi oss för att gå ut. Men mer om det i nästa inlägg… Gillar ni sådana här inlägg förresten? Jag tycker de är rätt roliga faktiskt. Kram på er alla som kom fram och sa hej igår också, ni är så söta!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna