Visste helt ärligt talat inte ens vem Martin Garrix var förrän några killkompisar började hypa om honom i fredags i Göteborg när vi förade med dom. Kollade därför upp honom och hans låtar och hittade detta!!!! Hur mäktig var inte början av hans spelning på Ultra??? Helt sjukt! Jag ryser i hela kroppen varje gång jag ser det.

Det är lite sjukt att det är hans låt The Only Way Is Up som jag letat efter såååååå länge med så tror ni inte jag var överlycklig när han spelade den på Summerburst? Frågade närmsta kille som såg stark ut om jag fick sitta på hans axlar under låten. Så ni kan ju gissa hur mycket adrenalin som bara vällde över mig då. Kolla 46:50 på videon <3

Jag tror helt ärligt att jag hittat en ny favorit DJ, Martin är grym och vet ni vad? Han är bara 96a!!! Ellinor och jag funderar på att åka till Ultra i Kroatien i sommar för att se b.la. honom och en ännu sjukare line up. Någon som varit där eller ännu bättre, också ska dit?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna