IMG_8950.JPG

IMG_8944.JPG

Hej finisar!!

Min telefon blev snodd igår så har endast några bilder att visa er ifrån första dagen på Summerburst vilket inte är ens i närheten av vad vi var med om igår. Det var den sjukaste dagen i mitt liv typ. Allt var så bra!! Vi började i varje fall fredagen med att träffa några läsare på hotellet och dricka lite öl (vin för mig) på hotellrummet…

IMG_8952.JPG

IMG_8995.JPG

IMG_8978.JPG

Sen drog vi och kollade på Broiler, Will Sparks, Afrojack och Axwell och Ingrosso.. Träffade massa läsare också, som var så fina!!! Alla dessa Dj:s var inte i närheten av så bra som Martin Garrix och Avicii igår dock!!! Det var det bästa i mitt liv <3 Jag hoppas verkligen att jag kan visa er bilder om jag får tillbaka min telefon.. Och filmer!! Satt på axlar till The Only Way Is Up vilket är min favoritlåt allt times. IMG_8947.JPG

IMG_8956.JPG

IMG_8954.JPG

IMG_8957.JPG

Vill ni höra något sjukt som hände igår då??? Push hade Summerburst efterfest och både Avicii, Alesso, Otto Knows och Martin Garrix med flera var där. Men det är inte allt.. På något sätt hamnade vi på VIP:en och hängde med alla!!! Fick till och med en kram från Martin Garrix, sjukt?? JAAAA! Det var så jävla roligt.

IMG_8937.JPG

IMG_8942.JPG

IMG_8941.JPG

Ja, som ni ser så har vi haft så kul! Var även på Bubbles and Brunch här i Göteborg igår och hade massa bilder ifrån det också på telefonen… Nu är vi på G hemåt igen, Göteborg I’ll be back! Det har varit så kul här nere… Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna