IMG_1449.JPG

Som jag förstått det så var inte så många av er som fattade den stora nyheten i dagens podcast avsnitt haha.. Och det är inte alldeles enkelt för vi var lite otydliga faktiskt. Det som hänt är att vi nu signat podcasten med MTG och I like Radio. MTG är ett stort, svenskt medieförtag som bland annat äger Visat och därigenom TV3 och liknande. MTV äger även RIX FM och annan radio som Lugna Favoriter så det vi nu gör är att podda i en proffsstudio där det vanligtvis spelas in radio vilket kommer ta podden till en helt nivå.

Vi har även fått en ”podd-manager” som kommer hjälpa oss med vad vi behöver hjälp med kring podden. Och det som hände mitt i allt i det här var att vi blev ”headhuntade” av en programledare på Rix Fm som gillade vår podcast och hela vårt koncept med Måndagspepp. Vilket vi tycker känns så stort eftersom att Rix Fm och MTG är proffs på just på radio och ljud. Vi kommer därför hädanefter spela in vår podd där och det kommer märkas på ljud och kvalité främst kan vi lova. Har även andra framtidsvisioner och planer och idéer kring detta och kring Måndagspepp. Och vi lovar att keep you guys in the loop om ni lovar att fortsätta lyssna på vår podcast hihi!

Kärlek till er, in HÄR nu och lyssna på vårt avsnitt med den sjukaste kvalitén!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna