Vill bara flika in ännu en gång och tacka er alla som kom fram och kramades och sa hej till mig och Ellinor under vår helg i Göteborg. Har aldrig varit med om något liknande. Det var verkligen en otroligt sjuk känsla att så många kände igen oss. Nästan lite svårt att greppa taget om det faktiskt. Ännu roligare att det kom fram så mycket killar som var så gulliga!

// I just wanted to say thank you all so much for saying hi during Summerburst in Gothenburg. I met so many blogreaders it’s insane. It just felt so unreal that there are so many girls and boys out there that likes me, my blog and mine and Ellinors podcast. You guys are the sweetest! //

bild

20155301043446821064324_sbig

Jag blir verkligen otroligt glad av allt beröm, alla tweets och alla mejl jag får dagligen ifrån er. Ni är helt otroliga, på riktigt verkligen! Och tillsammans hoppas jag att vi kan göra livet lite härligare och lite bättre. Älskar er så och jag säger det verkligen från hjärtat. Tack för att ni är ni och för att ni klickar er in här varje dag <3

// I’m so thankful for all the lovely comments, tweets and emails I get everyday. You are absolutely amazing and together I hope we can make life a little bit better and happier for everyone. I love you form the bottom of my heart. I can’t thank you enough for reading my blog <3 //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna