Måndagspepp har en fantastiskt rolig nyhet som släppts idag podden!!! Ni måste lyssna för det får ni inte missa!! Podden har kommit upp tidigt idag och kommer göra det alla måndagar framöver så att ni kan lyssna på podden påväg till skolan eller jobbet.

Nu väntar en massa planeringsmöten, presentation för säljteam om vilka vi är och vad Måndagspepp är och står för, vad vi har för framtidsvisioner med Måndagspepp och mycket mycket annat skoj. Det är så sjukt roligt att vår lilla podd som vi bara tänkte testköra 10 avsnitt med nu blivit så här stor. In och lyssna så får ni veta varför.

P.S. Här är vår nya laddningssida där ni hittar alla våra avsnitt. De finns även i Itunes och Podcaster appen som vanligt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna