Tänkte bara berätta lite om efterfesten från Summerburst. Vi fick nämligen VIP band för att komma in till Summerburst efterfesten som var på Push i lördags. Och hade vi inte fått det hade vi nog inte kommit in. För wow, vad mycket folk det var. Jag och Ellinor tänkte till och med dra hem ett tag där för att det var alldeles för trångt.

Anledningen till att det var så mycket folk ser ni ju på bilderna nedanför. Både Martin Garrix, Alesso och Otto Knows körde nämligen några låtar. Trycket då ni!!! Helt sjukt. Önskar verkligen att jag hade min mobil så att jag kunnat visa er.. RIP <3gxf0o13GPzvNDw5sHWDV8PiHKm9YNId_7cgszXSrByo

FpI9THVZ_lzQwmpJD766RUpXwCL3vLVATbHf7d_quWo

Allt den här kvällen var bara så konstigt. För hela kroppen bara bubblade av både ångest och lycka. Ångest för att min mobil försvunnit och lycka för att vi ens kom in på Push och bara hade en sån sjuk rolig kväll.

När vi sedan helt plötsligt hamnade på VIP:en och vi ser några killar vi träffat kvällen innan gick det bara utför…. Det första som händer är liksom att någon ger mig en egen champagne flaska och bah HÄÄÄÄÄÄÄR, nu kör vi och så sprutas det konfetti medans Otto Knows körde någon sjuk remix.

sZmngPrjxKm8FYxJDdGWJjt4kXOUamrIaAaf2_4kpuE

6RB4NfqZbjL3Cw6PgdxgTAngR-SoarDcDD3VVz3maV0

Efter det vinkar en kille till sig oss till Avicii och de andra killarnas bord. Sen stog vi där mellan Avicii och Alesso och dansade bara helt plötsligt. Rätt sjukt när man tänker efter i efterhand men där och då kändes det faktiskt som världens mest normala grej konstigt nog?

Jag menar de är ju bara helt vanliga människor men vem hade kunnat tro att man skulle stå och prata med Alesso på en nattklubb i Göteborg efter att man stått och dansat tillsammans med tusentalsmänniskor andra människor till just honom och hans musik på Ullevi?

W5w0bDcGWnE5NCcKMBs0KdJCjjTRerFPMxnZ_ZvWZ0s

Ellinor och jag tappade bort varandra sen och eftersom att hennes mobil dött och min var stulen så fick vi inte tag på varandra heller. Resten som hände i Göteborg kan få stanna i Göteborg. Kvällen avslutades i varje fall med att jag gick ut bakvägen på Push och åkte på efterfest efter ”efterfesten” tillsammans med en av Sveriges mest igenkända DJs bland annat. Kan berätta lite mer i Måndagspepp nästa vecka för vi har några roliga anekdoter till er!

Alla bilder kommer ifrån Briska förövrigt. Jag hade ju som sagt ingen telefon under denna kvällen..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna