Som ni säkert inte ha missat så försvann ju min telefon i lördags under Avicii på Summerburst. Men trots att de flesta sa åt mig att det är omöjligt att jag får tillbaka den och att jag bara kommer bli besviken om jag fortsätter håller hoppet upp så har jag ändå försökt tänka att den inte försvunnit, att den finns där någonstans och att jag kommer få tillbaka den.

Jag har tänkt på det princip hela tiden, varenda dag sedan i lördags och jag har också vägrat gå och fixa något nytt simkort eller köpt en ny telefon eftersom att det känts som slöseri med tid eftersom att jag tänkt att jag ska få tillbaka min mobil, med alla mina bilder och filmer från Summerburst.

Vad händer idag? Jo, jag får ett brev av polisen att dom hittat min mobil!! Hur sjukt är inte det? Jag är så tacksam och jag är så glad och jag kommer hädanefter att vara otroligt försiktig med mina saker. Tack universum för att jag slapp lära mig den hårda vägen denna gång för jag lärde mig verkligen läxan du ville lära mig <3Stay positive guys! Det kommer gynna sig i slutändan, jag lovar. Det är inte bara livet som blir härligare, du också! Jag älskar att jag är positiv och att jag kan hålla mig positiv. Det är min bästa egenskap och vi kommer prata mer om det här i podden nästa vecka så stay tuned. Nu längtar vi tills jag får mobilen och kan visa er alla dessa härliga filmer och foton!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna