020615-HannaFribergochEllinorLofgren-HermanCaroan-164219

Hej på er!

Har precis tagit en liten paus i alla pappersarbeten och mejl jag har att gå igenom. Inte nog med det. Insåg precis att den här pinglan flyttar till Göteborg om en vecka prick vilket ger mig lite ont i magen. Är jätteglad för hennes skull men också ledsen för att vi kommer bo så långt bort från varandra.

Vilket fall så står bara jobb och telefonmöten på agendan idag och imorgon ska jag först på ett möte och sen kanske det blir en sväng till Grönan med Ellinor, Calle och några fler. Hoppas verkligen det blir av för det var evigheter sen jag var på Gröna Lund. Älskar ju att åka karuseller och åker allt!

Bilderna tog Herman på oss igår.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna